Foruminnlegg

reidarandersen68
13. feb. 2022
In Snerken 2022
Takk til en herlig og positivt innstilt gjeng. En fantastisk dag i en trist Vestmark.
Vel gjennomført content media
0
0
18
reidarandersen68
06. feb. 2022
In Snerken 2022
Usikkerhet og spørsmålstegn har preget oppkjøringen til Snerken#4, men nå er det på tide at ting avklares: 1) Vinter? Gislefoss har skuffet Snerken-sirkuset igjen. Dårlige skimuligheter har preget oppkjøringen, og selve gjennomføringen har (igjen) vært et stort spørsmålstegn. Rennledelsens siste vurderinger (6/2) har derimot endt med at det kan gjennomføres på en ganske forsvarlig måte - med visse modifikasjoner, restriksjoner og sikkerhetskrav. 2) Løype? Grunnet pkt. 1 er det gjort noen restriksjoner. Bergsåsen og Kraftgata til Asdøl må droppes av HMS-hensyn. Riktig lengde oppnås gjennom Sandungen på Vestsia, samt en ekstra runde rundt Svartvann. NB: Det er endel kritiske punkter i trasèen. Disse vil gjennomgås - og påpekes i Race-Meeting. 3) Forberedelser Det virker klart at det gjennomsnittlige treningsgrunnlaget er tynnere enn vanlig (ref. pkt.1). Dette gjør at det er blitt stilt helsefaglige spørsmål, men det understrekes at startfeltet preges av staute menn som kjenner sin egen kropp og har en vinterdag eller to på baken. For å unngå spekulasjoner og urettmessige forventninger finner arrangøren det naturlig å offentliggjøre det som virker å være ståa om hva km på ski i oppkjøringen gjelder (Data er hentet fra Strava, SoMe og øvrig sladder): Aaby-ekspressen: Trolig noe over 300 km Energimas mann: Tett på 300 km Rennleder: 170 km Lumbago: 65 km B-produkt: 30 km Veerpalu: 0 km
0
2
17
reidarandersen68
06. feb. 2022
In Snerken 2022
Rennleder har i dag inspisert forholdene langs Snerken-løypa og noen alternative sløyfer. Det er ikke til å legge skjul på at forholdene tidvis er stusselige og krevende. Værmeldingen varsler at det ikke blir bedre, men neppe særlig verre i dagene frem til start. Totalt sett vurderes Snerken#4 til å være gjennomførbart med noen nødvendige modifikasjoner. Motivasjonen for en kriseløsning langs vannkanten på Sandungen ville vært tøff å takle, både for løpere og supporterteam. Det er derfor lagt stor vekt på at Snerkenbenk#1 og Kitzbuhel må inkluderes. Av sikkerhetshensyn er Bergsåsen og Kraftgata/Asdøl droppet i årets trasè. Dette kompenseres distansemessig med en ekstra runde fra Mikkelsbonn rundt Svartvann. Årets utgave av Snerken vil bli svært mentalt krevende på toppen av øvrige fysiske utfordringer. Ustabile forhold er utfordrende, krever ekstra fokus og vil slite på utøvernes humør og motivasjon. Det frarådes å bruke dine nyeste ski, men med forsiktighet og aktsomhet vil både utstyr og utøvere kunne overleve dagen. På plussiden vil rennledelsen påpeke at dette vil bli en utfordring i ekte Snerken-ånd. Her må alle forhold mestres, og vil vi kunne føle oss som Klæbo i nypreppa, prima løype langs Sandungen og i samme renn føle på hvordan skisporten var for Johan Grøttumsbråten &co der løypa rundt vårt kjære Gyllen kun er manuelt preparert. Sikkerhetsmessig vil naturligvis årets Race-meeting bli svært viktig. Her vil kritiske punkter og risiko påpekes. Løperne henstilles derfor til å møte fokusert til dette lørdag etter frokost. Flere svar og detaljert info om årets renn vil straks legges ut - naturligvis under fanen "Aktuelt om årets renn".
Om årets løype-trasè content media
0
2
22
reidarandersen68
09. jan. 2022
In Snerken 2022
Det er 5 uker til start og absolutt på tide å komme i gang med fellestreninger for sesongen. Det er avklart eksklusiv åpningstid hos Liv for oss på onsdagene fremover. Oppmøte på P-plass onsdager kl.18.00, avslutning hos Liv i 19-19.30-tida. Det sendes ut påmelding på WhatsApp på mandager, slik at Liv kan stille best mulig forberedt mtp. bespisning. Vi repeterer rammene for Snerkentreninger: -Start 18.00 -Samlet peloton i pratefart til Junkertangen (også kalt Håvaldsenkrysset i visse kretser) -Fri fartslek til toppen av lysløypa. -Felles defilering ned til Liv -Bespisning og pissprat på Solli
0
0
3
reidarandersen68
07. okt. 2021
In Snerken 2022
Snerken nr.4 går av stabelen 11.-13. februar 2022. Det forventes at de 6 vanlige deltakerne også i år klarer å rydde i kalenderen. Liv er ihvertfall klar, og jeg har personlig observert at bookingen er overført til almanakken for 2022!
0
2
35
reidarandersen68
28. feb. 2021
In Snerken 2021
Siste vital info om Snerken#3 er lagt ut. Det som ikke er trent til nå er for sent! Kanskje med unntak av B-produkt som trenger all den tid han trenger for å rekke start?
0
1
11
reidarandersen68
01. jan. 2021
In Snerken 2021
2021 er igang, og med det er den eksklusive påmeldingen åpen. Lå oss håpe at hverken Corona eller Gislefoss stikker nye kjepper i hjula i år. Snerken trenger en renessanse med 42 klassiske km på ski!
0
0
8
reidarandersen68
23. jan. 2020
In Generelle diskusjoner
Med 5 uker til start er blåveis og liljekonvall i blomst i bygda og brune jorder på Solli webcam. Selv om Granerud har gitt opp Vestergyllen nekter vi å gi opp. Her ser vi muligheter! Skal vi ha noen sjans til å nå gullklokka har vi ikke tid til noen avlysninger... I dialog med Roll er Plan B og Plan C for løypetrassè utarbeidet. Forhåpentligvis er dette bare proforma, men de mest interesserte kan studere de alternative løypene under fanen "Om Snerken".
0
1
15
reidarandersen68
15. jan. 2020
In Snerken 2020
Ser i dagens Stikka at Hr. Granerud ikke har trua. Riktignok har han tre uker dårligere tid enn oss, men jeg merker meg at han ikke har noen plan B engang. Selv ikke vår plan D, om Lille Sandungen-Mikkelsbonn i skytteltrafikk, er bra nok for ham. https://www.budstikka.no/vintersport/vester-gyllen-i-fare-for-a-bli-avlyst/561004!/
0
2
22
reidarandersen68
18. nov. 2019
In Snerken 2020
Etter fjorårets unisone enighet om at lysløypa på Solli kun er egnet til å drepe enhver motivasjon, har det vært nødvendig med noen endringer i traseen for å oppnå de obligatoriske 42 195 m. Allerede i fjor ble vendepunktet i sørøst flyttet fra Furuholmen til Gupu. I tillegg er det nå lagt til og presisert viktige omveier ved start og målgang. Nytt kart er lagt ut, nå også med ekstra zoom på kritiske punkter for å unngå nye twister om løpslengde. Rennledelsen regner med at man kan forvente at løperne har satt seg fullstendig inn i traseen før start.
Modifisert løypekart content media
0
4
23
reidarandersen68
13. nov. 2019
In Snerken 2020
I tråd med statuttene er påmeldingen for Snerken nå åpnet, 42 dager etter første frostnatt. Så deilig at dette faller sammen med en første smak på hvit vinter og kanskje årets første tur til helgen. Uansett helseutfordringer og treningsgrunnlag ser vi frem til årets utfordring.
1
3
62
reidarandersen68
12. mar. 2019
In Snerken 2019
Snerken 2019 nærmer seg, og det er viktig å være forberedt. Les info om pakking og økonomi under fanen "Aktuelt om årets renn". Vi er velkomne på Solli fredag fra kl.17.
0
0
18
reidarandersen68
03. mar. 2019
In Snerken 2019
Etter flere ukers lidelse i varmegrader og regn er det ikke å legge skjul på at Snerken har vært i overhengende fare. NÅ ser det imidlertid ut til at Kong Vinter planlegger en siste avgjørende krampetrekning som vil redde arrangementet. I helgen blir det nok mer regn enn sludd, men fra neste uke er det blå grader hele veien, og med full klaff kan det komme 20 cm deilig, ny snø. Skal det til og med bli blåswix-føre her??!!
Værmelding content media
0
1
14
reidarandersen68
03. feb. 2019
In Generelle diskusjoner
Vårt profilteam har kommet opp med tre forslag til logo for Snerken. Har deltakerne en favoritt her? Kjør avstemning!
Logo content media
0
2
30

reidarandersen68

Admin
Flere handlinger