top of page
IMG-20221006-WA0003.jpg

Snerken med nytt og trendy konsept!

Snerken vil etter beste evne ta samfunnsansvar og tilstrebe å spre det glade budskap om Vestmarka og bidra til at flere enn oss finner glede i den. 

 

Når Snerken i 2022 utvider med benk#3, er det med et klart signal om at man evner å fornye seg og henge med i tiden. Etter innspill fra våre tentakler inn i det private næringsliv har vi latt oss fortelle at Clubbing er konseptet som gjelder for tiden. Dette innebærer at det ikke lenger er nok med en Benk#3, men den bør også suppleres med et solid og romslig bord for nødvendig servering av medbrakte lekkerbiskner.

Elegant og solid fra Sjøskolen

Design

Vår mann i B-produkt A/S var klar på at det nå skal være en klart minimalistisk design. Solid, men enkelt!

Vårt produksjonsteam i Sjøskolen A/S har virkelig levert varene denne gangen. Her snakker vi om en bordkonstruksjon på 100 kg,  som bør tåle en og annen høststorm sammen med tilhørende benk på 75 kg.

Det er ellers verdt å merke seg at alle utvendige skruer er skjult med elegante propper. En detalj enhver estetiker vil sette pris på. 

Plassering

Etter at Snerken#1 og Snerken#2 har bidratt til berikelse av våre nabokommuner Bærum og Lier, er det med stor glede vi nå endelig også er etablert i vårt kjære Asker!

Snerken#3 skiller seg ut fra de andre ved at den ikke byr på tilsvarende storslått utsyn, men den er likevel vår høyest beliggende lokasjon der den troner 430 moh. på de idylliske Kulpemyrene på markas tak. Her er det kun en km på gjengrodde spor ut til utsiktspunktet på Bergsåsen.

NB: Beliggenheten gjør at solforholdene her begrenser seg til de 2-4 timene rundt non i vintersesongen.

Sydvendt servering på Kulpemyrene

Utplassering

Utplasseringen av 175 kg Clubbing var både en fysisk og mental prøvelse for B-produkt og Rennleder. Med assistanse av heis, trallebrett, bil, henger og sekketralle gikk det fysiske greit tross høye skuldre.

Høye skuldre grunnet frykt for bøter, bank eller fornedrelse fra damvokteren på Sandungen eller øvrige myndighetspersoner. Det var tvingende nødvendig å kunne kjøre helt til Nike-batteriet, noe som kunne la seg gjøre gjennom kontakter dypt inne i Bærum Kommune.

Bare kroppsspråket til vår mann da han overleverte nøkkelen til bommen på Vestmarkssetra var nok til at vi fikk bekreftet vår følelse av lyssky virksomhet. Kreative dekkhistorier kom til underveis mot neste fryktpunkt, bom nr.2 nede ved Semsmåsan. Den var heldigvis åpen. Da gjenstod kun den fryktede Damvokteren, og det var ikke fritt for at vi kun så rett frem og trykket litt ekstra på gassen forbi forposten hans. Også her gikk det som fot i hose, og nå var det vel kun streifskudd fra elgjegere oppe på Kulpemyrene som kunne velte prosjektet.

Men der oppe er det fred og ro, og teamet kunne trygt kjøre varene ut på den surklende myra.

Sekketralle uvurderlig i surklende myrlende

Test

I kjent stil hadde B-produkt utstyrt gruppa med rikelig bevertning, og det var en fryd å innvie Club Kulpemyrene.

Dette blir en peach, som vi forhåpentlig vil få ha mer i fred en #1 og #2. 

Her bør det kunne åpnes bevertning for trofaste markatravere og snerte skijenter som måtte passere i vinterskruden her oppe i januar-mars.

Sist, men ikke minst, vil det gi Snerken-teamet en ekstra motivasjon til å gå den forhatte Dag-bakken litt oftere enn man har gjort til nå..

Velkommen til Club Kulpemyrene
Renneleder tar for seg av B-produkts leveranse
bottom of page